vrijdag 4 november 2016

Dinoparty #2 - partydecorations

Bij een feest horen versieringen.  Bij een dinofeest dus dinogerelateerde versieringen :)
Alle dino's in huis werden verzameld en kregen een plaatsje op ons terras.

Gelukkig zorgde pinterest opnieuw voor vele leuke inspiratie met dit als gevolg:

Een weg vol dinosaurussporen ...
(Pin)
leidde naar de poort van...


Maar vooraleer de poort tot Oskarosaurusland openging, moesten alle feestvierende dino's een eerste opdracht vervullen...


De ene dino brulde al wilder dan de andere en de toon van het feestje was gezet :)

De feestvierders werden achter de toegangspoort verwelkomd door... vliegende T-rexen en een statige diplodocusdino gemaakt van clicks blokjes

Pin van de dinoballonnen vind je hier terug


Oskar maakte ook voor elk vriendje een dinomedaille waarvan ze er elk een mochten uitkiezen bij de start van het feestje.
Hij gebruikte hiervoor witte klei en dino uitsteekvormpjes voor koekjes (gekocht bij dille & kamille) en schilderde ze. Ik zorgde voor een gehaakte of gevlochten ketting.

 

Er werd ook een schilderij gemaakt van een triceratops. Sinds het EK is Oskar nogal into de kleuren van de Belgische vlag. Het moest dan ook zonder discussie een Belgische triceratops worden..

Al surfend vond ik ook nog een linkje naar gratis papieren dinovlaggetjes om zelf af te printen, maar helaas vind ik de link nergens meer terug.


Eén slinger was niet voldoende, dus koos ik nog een 2de exemplaar. Deze heb ik wel gepind en vind je hier terug. Een ideaal project je om tal van papierrestjes op te gebruiken.  Zo kwam ik al snel aan een 60-tal dinopootjes die ik lamineerde. Ideaal om her te gebruiken voor een volgende dino party ;)

Niet alleen de decoratie was dinogerelateerd, ook de 'spelletjes' in het muzikaal pak waren dit.  Maar hier schrijf ik dan nog wel eens een apart blogberichtje over anders wordt dit hier veel te lang ;)

*ROARRRRR*

-flooke- Mijn vorige berichtjes vind je nog steeds terug op http://elieflo.blogspot.be/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het fijn om te horen wat je van dit berichtje vindt.
Alvast bedankt voor je reactie!